Vi är glada att kunna meddela att Paab nu erbjuder hela produktprogrammet från Pulsar Measurement, inklusive Greyline Instruments.

Tidigare har vi haft tillgång till Greyline Instruments mätare, men efter sammanslagningen med Pulsar har vi nu det kompletta utbudet av både nivå- och flödesmätare för olika applikationer och miljöer.

– Det känns toppen att äntligen kunna erbjuda våra kunder detta bredare sortiment, som kompletterar vårt befintliga utbud, säger Mikael Karlsson, VD på Paab. Med Pulsars lösningar kan vi nu tillgodose ännu fler kunders behov inom nivå- och flödesmätning.

Med det nya utökade programmet har du som kund nu tillgång till en ännu bredare variation av mätare som kan skräddarsys för dina specifika behov. Oavsett om det gäller mätare för krävande miljöer eller komplexa system, har vi lösningen för dig.

Nyheter i produktsortimentet:

  • dBi Modbus Ultraljudsnivågivare
    En mycket tillförlitlig nivåmätare med låg strömförbrukning, utformad för de mest krävande applikationerna.
  • Reflect FMCW Radarnivågivare
    2-trådsmatad(HART) nivåmätare för vätskor och fast material med webbaserad app och blåtandskommunikation. ATEX-klassad i standardutförande.
  • Sludge finder 2 Slamnivåmätare
    Slamnivåmätare för mätning av sediment och slamnivåer. Utrustad med en sensor som håller signalytan ren tack vare ett inbyggt torkarblad.

Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att hitta rätt produkt för dina behov.

Produkter i fokus

Vill du veta mer? Kontakta oss idag!

Kontakta oss